Oplevelser på Læsø | Visitlaesoe

Oplevelser på Læsø

Læsø er rig på ro, natur, kunst og kultur – og mange spændende steder, som kan give gode oplevelser til både feriegæsten og den fastboende Læsøbo. 
Læsø Salt, Læsø Kur og Læsø Museum med det imponerende tangtag trækker hvert år masser af besøgende, som så yderligere kan glæde sig over mange andre tilbud i både naturen, de hyggelige byer og havnene i Vesterø og Østerby.

Læsø Tårnet i Byrum - flot udsigt fra 17 m

På en flad ø er 17 m højt... Derfor er der fremragende udsigt fra Læsø Tårnet i Byrum. Klik og læs mere om Thorvald Hansens bygningsværk fra 1927.

Kunst, kunsthåndværk & gallerier på Læsø

Mange kunstnere har gennem årene fundet inspiration på Læsø - lyset er fantastisk og Læsøs unikke natur giver både masser af motiver og mulighed for afslapning og ro. Derfor er der på Læsø også rig tradition for det gode kunsthåndværk.

Læsø har 3 flotte kirker - bl.a. en af DKs ældste

Læsø byder på hele 3 kirker - heriblandt én af Danmarks ældste kirker, nemlig Byrum Kirke. Klik og læs mere om kirkerne på Læsø.

Storhaven - gårdbutik og lidt til...

Solveig, Henning og et uvist antal børn og dyr udgør grundstammen, og det er faktisk svært at beskrive med få ord..!

Tanghusene får nyt tag

Lige nu er det gamle tangtag på "Knøv", Snebærvej 1, Gl. Østerby fjernet

Læsø Rhododendronpark - en oplevelse i særklasse

Læsø Rhododendronpark er en oplevelse allerede fra april - kom og se.

Læsø Fiskesø - put and take ved Bovet

I naturskønne omgivelser ganske tæt på Nordmarken og Hotel Lærkely ligger den hyggelige Læsø Fiskesø Put and Take - her er ørred, ål og flodkrebs og masser af plads.