Læsø | restauranter | spise på Læsø | kantareller | kartofler | jomfruhummer |

Smag på Læsø

Læsø er med rette kendt for at være en ø med noget kulinarisk på hjerte. Råvarerne hentes i havet omkring Læsø og i høj grad hos lokale producenter, og råvarer som kantareller, kartofler, pigvar, rødspætter, krabber og jomfruhummer er ofte på menuen i både sommerhuse, hos læsøboerne og ikke mindst på Læsøs restauranter, der sætter en ære i at servere et udsøgt måltid til fornøjelse for dig og dine smagsløg.

Spændende egnsretter, gourmetretter, fiskebuffet, fiskespecialiteter og god dansk mad er nogle af de kulinariske oplevelser, som Læsøs spisesteder byder på. I både Vesterø, Østerby og Byrum finder du gode spisesteder, som med glæde serverer Læsøs lokale råvarer for dig.

Restauranter og spisesteder på Læsø

På Læsø finder du et varieret udbud af spisesteder: Caféer, pizzariaer, kroer, fiskerestauranter, restauranter, og gourmetrestauranter, hvor du kan tilbringe en hel aften med at fornøje dine smagsløg. Få det fulde overblik her.

Læsø Jomfruhummerfestival

Jomfruhummerfestivalen på Læsø trækker hvert år både tusindvis af gæster og den absolutte elite af dansk gastronomi til øen og er blevet et kulinarisk fyrtårn for Læsø.

Havets Dag på Læsø er for både børn og voksne

Havets dag i Vesterø på Læsø er en dag med fokus på fisk og folk omkring havet. Masser af oplevelser, aktiviteter og gode tilbud til både børn og voksne.

Kajfest i Vesterø

Vesterø Boldklub står bag den årlige Kajfest i Vesterø, hvor hundredvis af mennesker hvert år nyder både god mad og drikke og masser af musik og aktiviteter for både børn og voksne. Mød op og mød alle de andre;-)!