Madbaren Læsø

Medarbejder til Madbaren Læsø

Foto: Madbaren Læsø

Madbaren Læsø søger en glad og effektiv medarbejder

Til påske åbner Madbaren for sin tredje sæson, og vi har brug for flere dygtige medarbejdere på holdet.

Er du frisk, smilende, udadvendt, serviceminded og fleksibel?

Er du studerende, holder du sabbatår, står du uden arbejde eller trænger du måske bare til at prøve noget nyt? - Så læs med her ?

Jeg søger medarbejdere i perioden 1. april til 31. oktober (evt. slut december).

Arbejdstid 25 til 37 timer om ugen, hvor du også må påregne aften- og weekendvagter. Du har mulighed for selv at være med til at planlægge arbejdstiderne.

Start -Lønnen udgør 130,00 kr. i timen.

Dit arbejde vil primært bestå i at lave mad/pandekager og ekspedere kunder.

Erfaring i køkken er ikke et must, men en fordel (jeg skal nok sørge for, at du bliver klædt godt på til jobbet - det er ikke svært ?).

Som person skal du kunne arbejde selvstændigt og hurtigt samt kunne håndtere travle situationer.

Du skal være serviceminded, fleksibel, stabil og have en god ordenssans. Du skal have et godt overblik og trives med hårdt arbejde, for det er af og til rigtig hårdt at arbejde i caféen, MEN det er også rigtig hyggeligt ?

HUSK!
Bor du ikke på Læsø, men kunne tænke dig et job/sommerjob på vores smukke ø, er der mulighed for at få fradrag for udgifter til dobbelt husførelse, hvilket giver dig råd til at leje et værelse eller en hytte på Læsø under dit ophold. Du kan i 2020 højst få fradrag for 28.600,00 kr.

Hvis ovenstående lyder som noget for dig og har du lyst til at være en del af et godt team, hvor der ALTID ER PLADS TIL SMIL OG HUMOR, så bedes du henvende dig til mig/ Nicole med lidt oplysninger om dig selv og gerne med billede ?

Telefon/sms 61791847
Mail Nicolestoklund@gmail.com
eller messenger.