Gastronomy | Visitlaesoe

Skønheden i det enkle

Af Helle Brønnum Carlsen, Kogebogsforfatter og madskribent

Et af de allerstørste fortrin ved råvarerne på Læsø er deres friskhed. Jo friskere, jo enklere kan og skal man servere dem, for så bevarer man allermest smag. Samtidig kan vi nyde sprødhed og nuancer, der sjældent får lov at komme til udtryk, når maden kommer fra supermarkedets hylder med flere dage bag sig af transport og ompakning.

Den brune bi – en del af Læsø

Af formand Carl Johan Junge

På natfiskeri efter jomfruhummere

Af Klaus Munk, fhv. fiskeskipper

Sommerens natfiskeri efter jomfruhummere er en tid, mange Læsø-fiskere ser frem til. Nætterne - og dermed også "arbejdsdagene" - er forholdsvis korte. Og man kommer i havn hver morgen og kan være hjemme hos fruen med rundstykker til almindelig morgenkaffetid. Et par timers søvn inden middag, og så har man hele eftermiddagen til at nyde sommeren i - et rigtigt driverliv.

Læsø Salt

Læsø Salt - populær attraktion

Historie: Læsø Salt produceres som i gamle dage