Endagsture til Læsø - et udvalg af hyggelige oplevelser | Visitlaesoe

Endagsture til Læsø - et udvalg af hyggelige oplevelser

Endagsturen til Læsø giver dig en forsmag på alt det, som får mange gæster til at komme tilbage til Læsø år efter år. Prøv det og kom gerne igen - Læsø har både plads, ro og oplevelser nok til alle... Her nedenfor kan du læse om alle turene - datoer og lidt praktisk. Og bemærk: Alle ture er inklusiv udflugt og færgebilletten Frederikshavn - Læsø og retur!

Læsø på to hjul - Endagstur til Læsø med færge, cykelleje og frokost inkluderet

Læsø er den ideelle cykelø. Flad som en pandekage, smuk og med masser af muligheder for både læ, åbne vidder, medvind, modvind, billedskønne scenerier og hyggelige kroge. Her er dagen helt din egen, og du kan udforske Læsø i dit eget tempo. Vi anbefaler en rute på 36 km, som går forbi Saltsyderiet, Museumsgården og nogle spændende kunsthåndværkere.

Priser og tider 2018

23.6 – 14.8:

Voksen kr. 320/barn kr. 200

 

1.6 – 22.6 og 15.8 – 14.9:

Voksen kr. 205/barn kr. 160

NB! Ingen ture den 1.,2., 8., og 9 september

 

Book endags cykeltur her


Hele Læsø rundt i bus med hyggelige stop

Bussen holder klar ved Vesterø Havn, og du kan godt glæde dig til en underholdende tur, hvor guiden fortæller en masse om Læsø. 
Undervejs ser du Læsø Saltsyderi, hvor saltsyderen fortæller sin spændende historie. Turen kommer også omkring Østerby og Læsø Uldstue, og du besøger også Museumsgården (entréen er inkl. i prisen) samt Vesterø Kirke.
Ved Saltsyderiet kan du købe pandekager/madpandekager

Tider kommer snarest :-)


Sælsafari med Seadog

Sejl med fra Vesterø Havn til stenrevet Borfeld, som ligger nordvest for Læsø, tæt på Nordre Rønner med fyrtårnet.
Her ser du sæler på stenene og i vandet - ganske tæt på Seadog. På stenrevet ligger der ofte mere end 40 sæler. Selve sejlturen med Seadog varer 1 time og 30 min. Turen sejles kun i fint vejr.

Tider kommer snarest :-)

 

 

Wellness, forkælelse og afslapning - endagstur til Læsø Kur - turen skal bestilles senest dagen før 

Læsø Kur er historien om det moderne nordiske kurbad i den tidligere Vesterø Havnekirke, og om bade og behandlinger, der er baseret på det salt, som Læsø er berømt for. Her kan du forkæle dig selv, og dem du holder af, med en oplevelse for krop og sjæl. 
I disse smukke omgivelser kan du prøve det store saltvandsbassin, tre varme saltbade med et saltindhold på op til 30%, to saunaer samt dampbade med eukalyptusduft, hvor du kan peele din hud med ægte Læsø salt. Eller du kan nyde det udendørs spabad på 37 grader. Lokalerne byder på flere lounge områder, hvor du kan slappe af og nyde udsigten.
Turen er inkl. morgencomplet på Læsø Færgen, let frokost i Læsø Kur og kaffe & kage på færgen v. hjemrejse

Tider kommer snarest :-)

 

Golfpakke med greenfee og færgebillet for 2 personer og bil

Naturskøn golfoplevelse på Læsø Seaside Golfklubs 18-hullers bane med udsigt over Kattegat. 
Gæster er altid velkommen til at deltage i klubbens åbne turneringer.
Greenfee voucheren, som udleveres på færgekontoret, skal scannes på standeren i golfklubben for udskrivning af scorekort.
HUSK at booke tid på golfbox.dk eller tlf. 9849 8400 

Tider kommer snarest :-)

 

Cykel- og Rønnerbustur incl. færgebillet 

Turen starter fra Frederikshavn med færge afgang kl. 7:50. Ved ankomst til Læsø er der ca. 250 m til Jarvis cykeludlejning. Her får I udleveret cykler til jeres tur, som går videre mod Byrum ca. 7 km. Kort efter byskiltet til Byrum drejes fra ved Skovensgårdsvej og videre af Storhavevej, herfra er der yderligere ca. 1,5 km til Saltsyderiet. Her vil Rønnerbussen holde klar til en 2 timers smuk Safaritur ud over de fredede områder ved Rønnerne. Cykler skal returneres til Jarvis cykeludlejning, men I vælger selv om I vil tage færgen retur kl. 15.00, eller vente og nyde resten af dagen og opleve mere af Læsø indtil kl. 17.00 eller kl. 18.40. Hunde må ikke medbringes på Rønnerbusturen.

Selve rønnerturen er kl. 11-13 med afgang fra Saltsyderiet.

Tider kommer snarest :-)

Del denne side

Færgen er med i prisen

Alle endagsture til Læsø er færdige pakkerejser, hvor der både er inkluderet en hyggelig færgeoverfart fra Frederikshavn og retur, udflugten, evt. cykelleje og ikke mindst de næsten altid sande historier fra gamle dage...

Husk at mødetid er 30 minutter før afgang i Frederikshavn, og billetten købes på færgekontoret.

Tips

Når du besøger Læsø på en 1-dagstur, er det en god ide at medbringe badetøj. Ofte har du lidt ekstra tid ved Vesterø, og der er en dejlig sandstrand fra Vesterø Havn og sydpå.

Reservation / information

Færgeselskabet Læsø 
tlf. 98 49 90 22 
Læsø Turistbureau 
tlf. 98 49 92 42 

www.visitlaesoe.dk