Forpagter/par søges til Østerby Kro & Hotel | Visitlaesoe

Forpagter/par søges til Østerby Kro & Hotel

Vil du være med til at skabe et helt nyt koncept for et ny-restaureret hotel?

Østerby Kro & Hotel har skiftet ejer og er blevet renoveret fra A-Z.

Der søges en forpagter med et ønske om at drive kro, restaurant og 5 dejlige dobbeltværelser - kun 200 meter fra den sprudlende Østerby havn.

Hotellet har 5 store og ny-renoverede dobbeltværelser, hvoraf nogle har udsigt direkte til Østerby havn. Der er toilet og bad på gangen. Værelserne ligger på 1. sal. I tilknytning til værelserne findes en stor dejlig opholdsstue med alle faciliteter.

Restauranten ligger i stueplan, og har plads til 32 spisende gæster. På terrassen er der plads til 22 gæster, og herfra er den skønneste udsigt lige ned til havnen.

Køkkenet er stort og rummer mulighed for at afholde både fester og à la carte, ligesom mad ud af huset også er muligt.

Kroen ligger i forlængelse af hotellet, og er en rigtig hyggelig kro med et stort billardbord og mange lokale gæster.

I forlængelse af kroen er en dejlig stor gårdhave med rigtig mange anvendelsesmuligheder.

Vi søger en forpagter/par, der kan fortsætte den positive udvikling for stedet, men som også kan se de muligheder, de fine lokaler rummer, og udbygge dem.

Ejerne vil gerne have forpagtet Østerby Kro & Hotel ud, men vil også gerne have, at du/I får skabt en god forretning. Derfor er selve forpagtningsaftalen meget attraktiv, og der medfølger forpagterbolig.

Kontakt Jens Thorbek på mobil 2027 9321 for yderligere information eller send din motiverede ansøgning til kontor@pernillekim.dk

Del denne side