Ledige job og arbejde på Læsø | Visitlaesoe

Ledige job og arbejde på Læsø

Der er mange fordele ved at arbejde på Læsø. En af dem er, at den tid du bruger på at komme til og fra arbejde, ikke er lang og du får både tid til karriere, familie og fritid. Der er mange forskellige jobmuligheder og Læsø har en meget høj andel af selvstændig erhvervsdrivende inden for mange forskellige erhverv. Det er en ø og transporten i form af stabile færge- og flyforbindelser, gør det muligt at drive de mange forskellige erhverv på øen. Du kan hurtigt og effektivt komme til fastlandet, når det er nødvendigt, og dermed have kontakt og være tilknyttet fastlandet, i det omfang du har behov for. Vi har også pendlere, der arbejder i Frederikshavn. 

Ledige stillinger

Her finder du en oversigt over alle de ledige job, der er på Læsø lige nu. Vi opdaterer flere gange om ugen.

Der ligger også andre job indenfor Læsø Kommune på deres hjemmeside og se også de ledige stillinger der er slået op på Jobnet

Sæsonjob på en unik oplevelses-ø

Når det danske forår melder sig og dagende bliver lysere, springer træerne ud og vores dejlige ø i Kattegat får flere og flere besøgende. Vi har derfor brug for engagerede medarbejdere, der hvert år er med til at servicere de mange kunder der færdes i øens butikker. Arbejdet kan være alt indenfor hotel- og restaurationsbranchen til landbrug og fiskeri.

Lige nu er der følgende ledige stillinger for sæsonjob:

  1. Strandgaarden Badehotel: Badehotelmedarbejder + Servicejob
  2. Sol & Strand: Rengøringspersonale
  3. Restaurant Bakken: Rengøringshjælp
  4. Læsø Spisehus: Servicemedarbejder 

Hvis du er interesseret og vil vide mere, er du meget velkommen til at kontakte vores tilflytningskonsulent Stina Andersen på +45 2712 9403 eller sa@visitlaesoe.dk

Partnerjob

Du fandt drømmejobbet og partneren vil gerne med, men hvad med job?
Ring til din tilflytningskonsulent: Stina Andersen. Stina hjælper også medflyttende partnere med at finde job og er dit bindeled til alt fra: Virksomheder, kommunen, institutioner etc.

Iværksættere

Drømmer du om at være selvstændig og starte din egen virksomhed? Så er det aldrig for tidligt at forberede sig på det. Der er mange spørgsmål. Men der er også meget hjælp at hente. På Læsø kan du etablere din virksomhed for langt færre penge end i hovedstadsområdet. Folk har mere tillid og hjælper hinanden i små samfund – det gælder også, når man starter en virksomhed. Og så er det nemmere at blive en stor fisk i en lille sø.

Helt konkrete fordele ved at etablere virksomhed på Læsø:

  • Gratis hjælp til at finde erhvervslokaler
  • Gratis hjælp til ansøgninger
  • Fibernet blandt Danmarks hurtigste
  • Lokale Fonde som f.eks. Læsø Brand Fonde, BG Banks Fond eller Læsø Fiskeindustris Fond
  • Læsø er en del af StartUp Club 
  • Nærvær og hjælpsomhed hos de lokale

Læs mere på:

Læsø Kommunes iværksætter-rådgivning
Find Iværksætterrådgivning på StartUp Club
Søg LAG-midler og FLAG-tilskud gennem Læsø Kommune
Find fonde og legater til dit projekt på legatbogen.dk

Læs om iværksættere på Læsø:

Globale virksomheder finder sprogpartner på Læsø
God modtagelse af unge optimister - slagterdrengene
Lille Læsø-firma borer sig ind til containerbrande

 

Læsø tilbyder fibernet til alle øens beboere

En fordel ved fiberbet er, at det i forhold til ADSL bredbånd har det man kalder et symmetrisk internet. Det betyde altså at både up-load og downloadhastigheden er ens. Dette skyldes at fibernet er en ny type kabel, som bruger lysest hastighed. Det er derfor også kendt som lyslederkabler, eller optisk fiber. Dit internetsignal transporteres via lys, og netop derfor er det muligt at få de ekstremt høje hastigheder. Kigger man i det lange løb på hastighederne, så vil fibernet klart vinde. Fibernet er også at foretrække inden for andre parameter end blot hastighed. Fx er der en række komplikationer inden for ADSL bredbånd, som der ikke er ved fibernet.

En anden fordel som er ved fibernet, som ikke er hos ADSL bredbånd er, at et fibernet ikke er nær så støjfølsom, som ADSL bredbånd er. Det betyder altså at afstanden mellem forbruger og centralen kan have stor betydning for hastigheden. Derudover så kan det også nemt forstyrre hastigheden på et ADSL kabel, hvor mange der er logget på den enkelte bredbåndsforbindelse. Derfor så er der nogle timer af døgnet hvor et almindeligt bredbånd kan være hurtigere end andre timer på døgnet. Til forskel fra ADSL bredbånd, så kan fibernet rumme en kæmpe kapacitet, og der er derfor ingen rigtig begrænsning for, hvor mange der kan være logget på den samme forbindelse ad gangen


Virksomhedsejer

Forestil dig en ø med gode vilkår for virksomhedsejere, hvor du kan få gratis hjælp og vejledning fra erfarne konsulenter. Og du har en nem adgang til kommune, politikere og medier.

Som virksomhedsejer på Læsø vil du opleve, at øen har en god infrastruktur. Selvom øen ligger midt i Kattegat, er den forbundet med resten af verden. Du kan f.eks. få fibernet. Og skal du til et møde ovre på den anden side af vandet, kommer du nemt og hurtigt frem med færgen og rutefly.

Tilbage til oversigten