Praktiske informationer og tips til Læsø | Visitlaesoe
Rønnernes smukke natur

Praktiske informationer og tips til Læsø

Vi ved det godt; Læsø er en ikke-brofast ø, som der ofte står i forbeholdet for fragtfri levering. Der er nemlig vand mellem os og resten af verden. Ikke altid praktisk, men omvendt meget charmerende og med til at gøre en tur til Læsø til noget af det vigtigste i livet; en god oplevelse.

Læsø kommer man til ved enten at sejle eller flyve. Læsø ligger på ca. 57.3 grader nord og 10.9 grader øst. Det er nyttig viden, hvis man selv sejler og gerne vil havne på rette ø. Tager man Læsø Færgen, som sejler fra Frederikshavn, så bare rolig; de kender turen og rammer rigtigt hver gang. Turen tager 90 hyggelige minutter.

En anden måde at komme godt til Læsø er med fly.
Copenhagen Air Taxi - aircat.dk - har flere afgange mellem Roskilde og Læsø - turen tager ca. 1 time - nogle gange mellemlandes på Anholt. Yderst charmerende tur med storslået udsigt.

På Læsø kommer man nemt rundt. Bussen er gratis og vil man selv udforske, så tag egen bil eller vælg mellem en elbil eller cykel...

Åbningstiderne på Læsø

Det er ikke altid nemt at gennemskue, hvornår butikker, attraktioner og spisesteder m.m. har åbent - slet ikke når det er uden for sæson. Derfor har vi lavet denne oversigt over åbningstider.

Kom flyvende til og fra Læsø...

Copenhagen Air Taxi tager dig fra Roskilde til Læsø eller omvendt på kun 1 time (eller lidt mere, hvis nogen trykker STOP ud for Anholt)..! Der flyves ofte flere daglige ture i højsæsonen 

Tag bussen rundt på Læsø - det er gratis!

Læsø har sin egen busrute - 840. Klik på billedet for at se tider og køreplan for rute 840 - og bemærk, at nogle af turene skal bestilles - hvis der kun er få med, vælges ofte en elbus i stedet - det sparer energi...

Cykelruter - oplev Læsø på to hjul

Læsøs varierede natur indbyder til ture på to hjul. Få vores guide til den gode cykeltur her.

Hjælp

Dyrlæge, Falck, Håndbøbsudsalg, Lægehuset, Læsø Turistbureau, Politi, Postbutikker & Tandlæge

Læs og download Læsø brochuren 2019

Her kan du læse dette års Læsø Rig på Oplevelser og finde inspiration til din næste tur til Læsø. Magasinet kan downloades gratis.