Projektleder søges til Læsø | Visitlaesoe default news
Vesterø havn

Projektleder søges til Læsø

Fredag, februar 3, 2017

Læsø Turist- og Erhvervsforening er fusioneret med Læsø Markedsføring. Den nye organisation skal skabe vækst for turismen, styrke det eksisterende erhvervsliv og tiltrække iværksættere.

Du kommer til at lede et spændende og ambitiøst projekt for alle erhverv på Læsø. Formålet er at udvikle en helt ny og ambitiøs målrettet markedsføringsindsats. I løbet af 2017 skal du i samarbejde med Læsø Kommune være erhvervslivets tovholder på formulering af såvel en ny Turismestrategi som en ny Erhvervsudviklingsstrategi.

Du kommer til at være i kontakt med store som små virksomheder, turister og iværksættere, og får en bred samarbejdsflade med hele Læsø.

Dine opgaver vil blandt andet omfatte:

  • At styre foreningens samlede markedsføring overfor de mange turister, der vælger Læsø som feriedestination
  • At planlægge og afholde arrangementer målrettet erhvervsvirksomheder og netværke med det lokale erhvervsliv
  • At skrive pressemeddelelser, nyhedsbreve, artikler til Visitlaesoe.dk og håndtere digitale og sociale medier
  • At fungere som den nemme indgang til Læsø for erhvervslivet. Du skal hjælpe virksomheder med at finde den rette kontaktperson eller rigtige information

Din profil

Du er udadvendt, selvstændig og ansvarsbevidst, og trives med kontakt til mange forskellige mennesker. Du har en positiv og ligetil måde at gå til forretningsforbindelser, kollegaer og opgaver.
Du arbejder med god struktur og systematik i dit arbejde.
Du har en let pen og tone både i skrift og tale og forstår at få dine budskaber ud på de elektroniske medier. Du kommunikerer positivt og konstruktivt i øjenhøjde med både høj og lav, og du forstår at navigere effektivt i organisationer med såvel politisk valgt bestyrelse som frivillige.

For os er det ikke afgørende, hvor lang erfaring du har eller din uddannelsesmæssige baggrund. Det vigtigste for os er, at du har lyst til at være med til at gøre en forskel for erhvervsliv og turister på Læsø. Det er en fordel, hvis du har et indgående kendskab til Turisme og ikke mindst IT. Måske har du været i en turistorganisation, på et hotel eller et rejsebureau og nu har lyst til at blive udfordret yderligere. Vi lægger vægt på, at din tankegang er merkantil, at du er initiativrig, kender jargonen i erhvervslivet, kan få ting til at ske og mennesker til at mødes, og at du samtidig følger opgaverne helt til dørs.

Der kan være mødeaktivitet ud over normal arbejdstid i forbindelse med arrangementer.

Du arbejder på Læsø, og får ansvaret for personaleledelsen af 2 medarbejdere på Turist- og Erhvervskontoret. Der er tale om en tidsbegrænset stilling på kontraktvilkår.  Men et vigtigt delmål for indsatsen i den nye organisation er at skabe grundlag for at ansætte den rette som en Turist- og Erhvervschef.

Om os

På kontoret får du blandt andet ansvaret for, at der sættes fokus på at servicere og udvikle turisme, erhverv og iværksætteri. Vi har en god og uformel tone, og hjælper hinanden i spidsbelastninger. 

Læsø Turist og Erhvervsforening blev 11. januar 2017 fusioneret med Læsø Markedsføring ApS. og det er denne fusion du skal føre ud i virkeligheden og udvikle yderligere.

Sådan søger du stillingen

Den rette person vil blive tilbudt attraktive løn- og ansættelsesvilkår. Vi håber, du kan starte hurtigst muligt i  2017. Stillingen er tidsbegrænset til foreløbig 31. januar 2019. Målsætningen er dog, at du medvirker til at udvikle Turist og Erhvervskontoret således, at der bliver behov for at ansætte dig som Turist- og Erhvervschef.
Vil du vide mere om stillingen og opgaverne, er du velkommen til at  kontakte formanden for Læsø Turist- og Erhvervsforening Karsten Christensen på tlf. 31323634

Send din motiverede ansøgning og CV til formand@turistlaesoe.dk. Vi skal have din ansøgning senest onsdag 22. februar 2017

Skal din partner også have et job?

Lige nu søges der f.eks. også efter:

Læsøfærger

Del denne side