©  Foto:

Læsø El-Teknik A/S

Velkommen til Læsø El-Teknik A/S. Læsø El-teknik tilbyder el-tekniske totalløsninger til både Private og Erhverv.  

I 2015 startede Strandby El Teknik A/S en lille filial på Læsø med navnet Læsø El Teknik A/S. Henrik Kock Madsen, som var bosiddende på Læsø og allerede kendt som en dygtig elektriker, blev afdelingsleder her. Henrik har stille og roligt bygget en god kundekreds op, som stadig vokser. Siden er Ole Bruun Andersen kommet til for at hjælpe Henrik med opgaverne.

Sommeren 23 blev Simon Storgaard ansat primært til nybygninger og større projekter. Simon er kæreste med Mette Høllet som er født og opvokset på Læsø de har sammen et hus på Læsø (som de købte i 2021 og har besøgt øen ofte) og en lejlighed på fastlandet, Mette er i gang med at tage en uddannelse som pædagog derfor er hun på fastlandet men glæder sig til at komme tilbage til øen og få en hverdag sammen med Simon.

I januar i år besluttede man at udvide virksomheden med en VVS-afdeling på Læsø, og her var man så heldig at kunne ansætte Tue Melchiorsen, som tidligere var ansat ved Læsø Forsyning, og derfor var et kendt ansigt på øen. Tue er kommet godt fra start og har især travlt med at installere varmepumper, men tager sig af alle opgaver indenfor Vvs-branchen.

I Marts 2024 blev Christian Langtved Larsen (Kesse) ansat, Kesse er opvokset på Læsø og varetager små el opgaver

 

Virksomheden hører hjemme på Gl. Kirkevej 6A. Efter aftale er du meget velkommen til at kigge ind og få en snak med en af håndværkerne eller John Christensen, som varetager de administrative opgaver.