Infoskærme LAG VisitLæsø

Digital gæsteservice på Læsø

Foto: visitlæsø

Storskærme og touchskærme med oplysninger om aktiviteter, oplevelser, kalender og meget mere.

Skærmbaseret gæsteservice

Hen over 2023 er der blevet opsat en række skærme både rundt om på Læsø, på Læsøfærgen Margrete Læsø og i færgeterminalen i Frederikshavn.

Med en kombination af store 49" infoskærme og mindre 21" touchskærme er det nu muligt for alle at få oplysninger om aktuelle begivenheder, attraktioner, praktiske oplysninger og meget mere.

Skærmenes indhold hentes dels online fra visitlaesoe.dk og turistkontorets GoVisit-kalender, dels via et redigeringssystem, hvor turistkontoret og færgekontoret kan styre indhold og tidsplaner for indholdet på skærmene.

Q-play redigering

Foto:visitlæsø

Strategiske placeringer

Begge typer skærme er - hvor det har været praktisk muligt - placeret strategisk, hvor der færdes mange mennesker og gæster. Færgeterminalerne, på færgen, i de lokale supermarkeder, i de to havnes billetkontorer og i et par af de større virksomheder.

Skærmplacering LAG terminalen Vesterø

Foto:visitlæsø

Skræddersyet software

Det digitale indhold styres af en software, som er skræddersyet til storskærme. Q-Play hedder systemet, og Læsø Turist- og Erhvervsforening har anskaffet både software og skærme gennem en dansk forhandler, som også er en stærk samarbejdspartner indenfor vores kalenderløsning.

logo 4 LAG Land og Liv

Foto:Land og Liv

logo 4 LAG Land og Liv

Foto:Land og Liv

Støttet af Land og Liv

Projektet med Digital gæsteservice på Læsø har modtaget støtte af Plan- og Landdistriktsstyrelsen under LLAG - Læsø, Samsø, Ærø og Langeland.

Læs mere på www.landogliv.dk

logo 500 LAG

Foto:Land og Liv