FLYT TIL LÆSØ

Foto:LUFTFOTO&Jacob Christensen
Her har vi alt.. selv sydesalt

Bo og leve hele året – hele livet

Det gode liv er at leve hele året, hele livet – på Læsø. Vi ønsker alle nye borgere hjertelig velkommen.

Læsø er et helårs-samfund  med skole, børnehave, biograf, ældrepleje, lægehus osv. Alle funktioner, der er i andre kommuner, er også her, bare mindre og let tilgængelige og overskuelige. Nærdemokratiet virker, du kan møde din politiker næsten hver dag, eller når det ønskes.

Det er som regel muligt at finde arbejde på Læsø. Specielt håndværkere og personale inden for social- og sundhedssektoren er meget efterspurgt. Men den driftige iværksætter vil også møde et område, der har masser af potentiale for den rigtige person.

Der hersker en særlig ånd på øen, hvor man hjælper hinanden og tager fat, når der er brug for det. Læsø er den kommune i Danmark, der har det højeste antal selvstændige i forhold til indbyggertallet. Det er selvstændighedskulturen, der præger samfundet.

Læsø er en aktiv ø - De lokale foreninger har gode muligheder og faciliteter, når der tilbydes aktiviteter og oplevelser til børn og unge i alle aldre.

Der er tre velfungerende idrætshaller, ridehaller, skydebane og masser af anlæg rundt om i naturen til både løb, ridning, cykling og anden motionstræning.

Læsø er et levende og aktivt helårssamfund, der året rundt byder på mange muligheder for et aktivt og indholdsrigt liv gennem vores mange foreninger, kultur- og fritidsaktiviteter. På Læsø er der noget for alle hele året.

 

Spørgeskema om flytning

TILFLYTTERSERVICE

Kontorarbejde

Ledige job og arbejde på Læsø

Henning og jeg

Bolig: leje, købe eller bygge

Glade børn

Lev trygt og godt

Fragtfirma

Historier fra andre tilflyttere

Strandløber

Har du nu husket det hele..