Læsø Fiskeindustri LOGO

Medarbejder til Læsø Fiskeindustri A/S

Foto: Læsø Fiskeindustri A/S

Produktionsmedarbejdere til daghold

Vintermørket er ved at lægge sig, og dagene fyldes med lys – og det betyder også højsæson for jomfruhummere. Derfor mangler vi en håndfuld hænder, som er klar til at blive en del af verdens største jomfruhummerproducent, Læsø Fiskeindustri. Vi mangler i forskellige dele af produktionen, og har derfor en række jobfunktioner til besættelse på vores fabrik på Læsø.


Produktionsmedarbejder (ingen krav om lastbilkørekort)
Har du håndkoordination som en ninja eller sans for overblik som en falk? Så kan det ske, at det er dig, som vi mangler til en af vores ledige stillinger i pakkeriet eller til betjening af vores robotter, hvor overblik er vigtigt, og skjulte talenter som øjemål, multitasking og selvstændighed kun er en fordel. Derudover vægter vi godt humør og dårlig humor højt, ligesom lysten til at bidrage med et løsningsorienteret mindset altid er kærkommen. Vi forventer ikke, at du nødvendigvis har erfaring fra en produktionsvirksomhed, men derimod kan tale og forstå dansk og at du top motiveret for at lære, hvordan vi sammen kan få de lækre jomfruhummere fra Læsø ud til forbrugere i hele verden.

Produktionsmedarbejder med lastbilkort
Kan du nikke genkendende til beskrivelsen oven over, men også bakke med en anhænger, så selv en kørelærer bliver misundelig? Så er det måske dig vi mangler i en kombineret stilling mellem produktionen og kørsel af vores lastbiler. Nogle dage vil gå bag rattet, og andre i produktionslokalet. Du har ikke nødvendigvis kørekort til anhænger, men har lyst til at få det.

Løn og ansættelsesvilkår
Der er tale om faste stillinger, med 37 timer ugentligt, dog periodevis færre timer eller overarbejde.
Løn og ansættelsesvilkår efter Dansk Industris overenskomst på timelønsområdet.

Har du spørgsmål?
Har du spørgsmål til stillingerne er du velkommen til at kontakte HR- og kommunikationsmedarbejder Trine Svenstrup på tlf. 28 69 66 43 eller produktionsassist Naja Garn på 81 88 45 66.

Sådan søger du
Send ansøgning og CV til HR- og kommunikationsmedarbejder Trine Svenstrup på trine@laesofish.dk hurtigst muligt eller senest d. 21. marts 2021. Vi ansætter løbende.