Østerby Havn Læsø

Om Læsø Turist- og Erhvervsforening

Foto: Destination Nord

Læsø Turist- & Erhvervsforening har til formål at fremme turisme- 
og erhvervsudviklingen på Læsø

Formålet med Turist- og Erhvervsforening (LTE) er at fremme turisme- og erhvervsudviklingen på Læsø med fokus på fortsat innovation, vækst, bosætning og beskæftigelse på Læsø ved at udnytte fælles økonomiske- og faglige ressourcer til markedsføring, branding, aktiviteter og erhvervsvejledning.

LTEs kontor, som dagligt drives af Turist- og Erhvervschef Jens Rulle, kan arrangere kurser, foredrag og andre netværksaktiviteter og igangsætte bredere udviklingsaktiviteter for erhverv, markedsføring, bosætning, turisme, handel og kultur. Vores kontor finder du på Vesterø Havn, hvorfra vi også betjener Læsøs gæster fra turistskranken.

Erhvervskontoret står til rådighed som sparringspartnere og vejledere til erhvervet på Læsø. Blandt andet kan Erhvervskontoret tilbyde LTEs medlemmer vejledning om søgning til midler og funding, forretningsudvikling, markedsføringsstrategi, hjemmesideopbygning og opdatering, social media management mm.

Erhvervskontoret formidler erhvervstilbud og services ud til medlemmerne af foreningen, som kan have gavn heraf. Herunder holder Erhvervskontoret sig opdateret om nationale tilbud, tiltag m.v., som kan påvirke erhvervet på Læsø.

Læsø Erhvervskontors (LTE) arbejde understøtter Læsø Kommunes erhvervsstrategi og vedtægterne i Læsø Turist- og Erhvervsforening, som kan findes længere nede på siden.

Er du interesseret i at vide mere om medlemsskab:

Læs mere om medlemsfordelene i Læsø Turist- & Erhvervsforening

Kontakt Læsø Turist- & Erhvervschef:

Jens Rulle
E-mail: jr@visitlaesoe.dk
Tlf: 93 92 99 40

Kontor

Foto:Læsø Turist- og Erhvervsforening