©  Foto:

Læsø Golf Resort - 24 lækre hotellejligheder

Læsø Golf Resort byder på 24 lækre hotellejligheder, hver med plads til 2-4 personer og en skøn beliggenhed tæt på Kattegat, lækker strand og Østerbys hyggelige havnemiljø.

Læsø Golf Resort byder velkommen til Læsø med 24 lækre hotellejligheder, en unik natur og en centerbygning med restaurant og selskabslokaler.

Vi tilbyder overnatning for alle, uanset om du spiller golf eller ej: 24 hyggelige og lækre hotellejligheder, individuelle løsninger, pakkeløsninger, guidede ture og skræddersyede pakkeløsninger for små eller store grupper. 

 

Lækre hotellejligheder med egen terrasse

Hver lejlighed er på 49 m2 og er indrettet med entré, bad og toilet, køkken, stue, soveværelse og kammer. Den er beregnet på op til 4 personer, og er naturligvis udstyret med fibernet, tv med Cromecast, varmepumpe og køkken med komfur og ovn, mikroovn og køl/frys samt kaffemaskine og elkedel.

Læsø Golf Resort er perfekt til grupperejser

 

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed...

Læsø Golf Resorts hotellejligheder ligger på Læsøs flotte nordkyst, kun et godt stenkast fra Kattegat og et par af Læsøs bedste strande, og i gåafstand fra Østerby med det hyggelige havnemiljø, gode spisesteder, supermarked, fiskehandler og andre gode butikker.

Klik på billedet og gå direkte til booking

Læsø Golf Resort tæt på Kattegat

 

Spændende område

Læsø Golf Resort ligger lige ved Læsøs nordkyst, som byder på både gode bademuligheder, en dejlig vandrerute, indkøb i Østerby og ikke mindst en unik flora, fauna og geologi.
- læs mere her på fredninger.dk

 

 

Grupperejser til Læsø

Læsø Golf Resort er perfekt til grupperejser

Med 24 hotellejligheder samlet omkring en centerbygning med spiselokaler og selskabslokaler med udsigt over Kattegat er Læsø Golf Resort den perfekte ramme om en grupperejse - uanset om vi taler om mindre eller større grupper.

Vi skræddersyer gerne jeres tur til Læsø og samarbejder tæt med både busselskaber, Læsøfærgen, Turistkontoret og lokale aktører, og det samarbejde gør det nemt for os at facilitere jeres tur til Læsø - lige fra transport, færgetur, ophold, forplejning og guidede ture til Læsøs seværdigheder med Saltsyderiet, Tangtagene, Rønnerne og den unikke natur.

Kontakt os gerne på telefon eller mail for et skræddersyet arrangement: 70 20 01 20 eller info@laesoegolfresort.dk

 

Et par nyttige links:

Book din hotellejlighed og meget mere hos Læsø Pakkerejser >

Det hurtige overblik over Læsø - åbningstider, kalender, seværdigheder og praktiske oplysninger >

Læs mere om området ud for Læsø Golf Resort på fredninger.dk >

 

Ladestandere til elbiler

Ved indkørslen til Læsø Golf Resort er der placeret to ladestandere til elbiler - af mærket Monta. Standerne er forsynet med en QR-kode.

Læsø Golf Resort tæt på Kattegat