©  Foto:

Øens VVS

Velkommen til Øens VVS. OPS øens VVS Læsø er den mindste afdeling, men en væsentlig brik i gruppens samlede aktiviteter.

​Øens VVS tilbyder professionelle og sikre løsninger inden for VVS-, smede- og blikarbejde på Læsø med engagerede lokale medarbejdere, og trækker på ekspertiser fra ”fastlandet”. Øens VVS arbejder som den eneste afdeling i firmaet også med kloakinstallationer og laver sådanne løsninger på hele Læsø.

​Øens VVS er en yderst erfaren virksomhed, som siden 1948 har sat sit præg på en lang række byggerier på Læsø. Ud fra OPS’ værdier om kvalitet, effektivitet og grundighed udfører vi et væld af løsninger for private såvel som erhverv.

Øens VVS Læsø i dag

Øens VVS arbejder i dag som en selvstændig enhed, med daglig leder Peter Møller Sørensen og nogle engagerede medarbejdere, der klarer langt størstedelen af de opgaver der er på øen. Når der er behov for specielle kompetencer, hentes disse medarbejdere fra virksomhedens øvrige afdelinger på ”fastlandet”. Øens VVS Læsø har sit daglige udgangspunkt på Plantagevej 22 i Vesterø på Læsø.

​Vi lægger vægt på at give vores kunder på Læsø samme gode og håndværksmæssige betjening, som vi tilbyder vores andre kunder med vores lokale tilstedeværelse.

​OPS Øens VVS har overtaget aktiviteterne i Læsø Oliefyr- & Motorservice og vil fremadrettet stå til rådighed for og servicere kunder tilknyttet Læsø Oliefyr- & Motorservice. Ved eventuelle spørgsmål kontakt os gerne på nedenstående telefonnummer eller mail.

Ønsker du at vide mere om Øens VVS og de arbejdsområder, vi varetager, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 98 49 91 00 eller sende os en mail på oeensvvs@ops.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!