©  Foto:

GuestHouse Læsø

GuestHouse Læsø er navnet på det tidligere Læsø Vandrehjem. I 2023 blev stedet totalrenoveret og fremstår nu med helt moderne faciliteter, flotte lyse værelser, 56 sengepladser og lækre fællesområder. GuestHouse Læsø er perfekt både til individuelle ophold og til selskaber, møder og konferencer.

Easy to relax

”Easy to relax” betyder, at sengene er redt op før ankomst, der er håndklæder, morgenkåber, badeprodukter, og et stort net til strand- eller indkøbstur samt kaffestationer på alle værelser.

GuestHouse Læsø er selvbetjent og nøglefrit. Det er dog ingen modsætning til det gode værtskab og for, at gæsterne skal føle sig velkomne. Der er skønne udemiljøer, stor grillstation i gårdhaven og masser af havemøbler, hyggelige oaser med liggestole og ikke mindst to skønne udebrusere.

I fælleskøkkenet  på GuestHouse Læsø kan man selv kan tilberede alle måltider og der er et godt udvalg i øl, vand, vin og snacks i Trust Baren.

I alt 13 værelser med eget bad og toilet og en stor familielejlighed med 3 soveværelser, skønt køkkenalrum, stort badeværelse med dobbeltbruser, gæstetoilet og egen lille have.

Fra GuestHouse Læsø er der kun 5 minutter til fods til børnevenlig badestrand, hyggeligt havnemiljø, indkøb, café og restauranter.


Hos os er der en afslappet atmosfære, og vi håber, at I ligesom vi vil nyde Læsø og de mange gode oplevelser som øen kan tilbyde.