©  Foto:

Marianne Gade - psykoterapi og familierådgivning

Marianne Gade tilbyder psykoterapi og familievejledning på Læsø. Fokus er på konfliktløsning og trivsel. Med i paletten af ydelser er også supervision, coaching og mindfulness.
Marianne Gade er også aktiv lokalt med maleri, poesi, sang og musik og kulturelle aktiviteter som fx foreningen Læsø Liv om Læsøs stærke kvinder.

Marianne Gade tilbyder psykoterapi og familievejledning på Læsø. Fokus er på konfliktløsning og trivsel. Med i paletten af ydelser er også supervision, coaching og mindfulness.

Kontakt:

Ring altid gerne for en uforpligtende snak på 22 57 30 48 eller send en sms. Du kan også nå Marianne på kontakt@havfruen.net

 

Trivsel er nøgleordet

Marianne Gade, Noget er guld – prosa og poesi

Marianne Gade har mange års erfaring med konfliktløsning, psykoterapi og rådgiving af både familier, par og enkeltpersoner. Blandt redskaberne er samtaleterapi og arbejde med relationer for at identificere mønstre, situationer og symptomer.
Marianne Gade tilbyder også supervision og coaching til både private, det offentlige og erhvervlivet.

Alsidig baggrund og erfaring...

Marianne Gade er uddannet lærer med speciale C og har arbejdet meget som AKT-lærer. I paletten er også en uddannelse som psykoterapeut, familierådgiver og supervisor fra Kempler Instituttet, og Marianne er også uddannet mindfulness-instruktør.

Før uddannelsen som lærer har Marianne arbejdet en årrække i det private erhvervsliv i en række forskellige funktioner, og har blandt andet en lederuddannelse fra Attractor.

 

Flere strenge at spille på...

Marianne Gade, malerier og arbejdende værksted

Marianne Gade er også aktiv lokalt med malerier. En stor del af dem produceres i Mariannes arbejdende og åbne værksted på Doktorvejen 64 midt på øen - åben, når flaget er ude; følg også gerne med på Facebook.
De to billeder vist her hænger i Café Adventure og kan købes.

 

Noget er guld...

Marianne Gade, Noget er guld – prosa og poesi

Et godt eksempel på Marianne Gades kreative spændvidde er hendes fortællinger samlet i bogen "Noget er guld, noget er råddent" fra 2023. Bogen er en samling fortællinger i prosa og poesi, skåret over et liv med stor spændvidde og en fyldt rygsæk med erfaringer og livsvisdom. Bogen kan bl.a. købes på Læsø Turistkontor.

 

Læsø Liv og den levende fortælling om Læsøs stærke kvinder

Marianne Gade, Læsø Liv og de stærke kvinder

Marianne Gade er også en aktiv del af det kulturelle miljø og foreningsliv på Læsø, blandt andet som en del af foreningen Læsø Liv, som arbejder med en historisk fortælling om Læsø som kvindernes ø og de stærke kvinder.

Sang og musik

Marianne Gade, sang og musik

Marianne Gade er også aktiv som musiker og sanger, ofte i godt selskab med lokale kræfter og i korsammenhæng.

Find Marianne Gade på YouTube >