©  Foto:

Team Læsø

TEAM LÆSØ FERIEHUSUDLEJNING - 

Kun få hundrede meter fra færgen med udsigt til Læsø Kurs flotte bygninger ligger Team Læsøs kontorer. Herfra styres udlejningen af de mere end 100 feriehuse, og herfra servicerer Mette Hvirring og hendes gode kolleger både danske, svenske, norske og tyske gæster - heraf rigtigt mange gengangere, som år efter år lægger ferien på Læsø og ofte gerne i det samme foretrukne feriehus.

Team Læsø Feriehusudlejning er det eneste lokaltejede udlejningsbureau på Læsø.

Vi har et bredt udvalg af dejlige feriehuse i forskellige prisklasser alt efter, hvilke faciliteter husene indeholder.

Vi udlejer kun feriehuse på Læsø, så vi har et stort lokalkendskab og står altid klar med service og hjælp for at sikre vores gæster et rigtig godt ophold.

Hjertelig velkommen til Team Læsø Feriehusudlejning.

Gazellevirksomhed 2022

I november 2022 var indehaver Mette Hvirring sammen med to af sine medarbejdere en tur forbi Musikkens Hus i Ålborg - anledningen var, at Team Læsø har fået en af dansk erhvervslivs fornemmeste hædersbevisninger i form af udnævnelsen til Børsens Gazelle - et bevis på stabil vækst i de seneste 4 år ud fra en række kriterier.

> Klik her og se pressemeddelelsen

 

Klik her på billedet og læs mere om, hvad der kræves for at blive en Gazelle...
Fra venstre er det Stina Hvirring, Ragnhild Skov Schmidt og indehaveren Mette Hvirring, som i Ålborg modtog beviset den 17. november 2022.

Team Læsø vinder Gazellepris 2022