Cykelferie på Læsø - nordkysten

Cykelruter på Læsø

Foto: Kjetil Løite

Oplev Læsø på to hjul - her er dejlige oplevelser til alle uanset niveau, og Læsøs veje er perfekte til at cykle på.

Cykelruter og cykelferie på Læsø

Læsø er som skabt til en cykeltur. Øen er ikke større, end at man komme rundt på hele øen på en dagstur, og omvendt er den fyldt med oplevelser, seværdigheder og en unik natur, som sagtens kan fylde en hel uges cykelferie.

Cykler

Foto:Læsø Rundt

Cykelvenlige veje

Det er muligt at køre over 100 km på Læsøs cykelvenlige asfaltveje uden at køre samme sted to gange. Og dertil kan så lægges mere end 180 km såkaldt grønne veje - skovveje, redningsspor, markveje og cykelstier.

Cykelferie på Læsø - bouet

Foto:Kjetil Løite

En tryg ø at cykle på for hele familien

Læsø byder på rigtigt gode muligheder for at cykle med børn. Fra vest til øst går vel nok en af landets bedst vedligeholdte dobbeltrettede cykelstier, og resten af øen består af småveje med begrænset trafik.

Cykel på Læsø - Danzigmand - Kjetil Løite

Dagstur med egen cykel

Pakkeløsning med madpakke og medvind

Foto: Kjetil Løite
Læsøfærgen

90 hyggelige minutter

Foto: LTE

Cykler med færgen - yderst rimelige priser

Det er nemt at have cyklen med til Læsø - enten bag på bilen, eller som del af en personbillet. 

Læsøfærgens priser kan ses på deres hjemmeside www.laesoe-line.dk

Udfordringer for (næsten) alle

Læsø er som skabt til en cykeltur. Flad som en pandekage, og mange steder med god læ for vinden. Her er gode asfaltveje, velholdte grønne veje, gode muligheder for pitstop undervejs og fine muligheder for overnatning og indkøb.
Læsø er - indrømmet - ikke udstyret med høje bjerge, men til gengæld kan man finde stort set alt andet; her er gode muligheder for racerfolket med over 100 km fine veje og såmænd også mulighed for tekniske udfordringer og naturlig intervaltræning med mange sving. Læsø byder også på rige muligheder for  gravel- og mtb-folket med mere end 180 km grønne veje, og så er der ikke mindst rigtigt mange på ganske almindelige cykler, citybikes og elcykler, som nyder godt af at nyde Læsø på to hjul.

Spisesteder og overnatning på Læsø

Læsø har gode overnatningsmuligheder lige fra hoteller over ferielejligheder og B&B til campingpladser, hytter, sommerhuse og sågar shelters. Og til at fylde depoterne på kan man enten vælge at spise på et af de mange spisesteder, som typisk ofte byder på lokale lækkerier, naturligvis med stor fokus på fisk og skaldyr.

Cykelferie på Læsø - bouet

Læsø rundt på asfalt - 50 km

Foto: Kjetil Løite