VisitLæsø
Shelter badesøen

Sov udendørs under stjernerne

Læsø Klitplantage er den perfekte lokation, hvis du vil campere i naturen for en nat eller flere

Shelter toilet
Skov

Teltpladser og sheltere

Flere steder i plantagen findes der områder, hvor man må slå et telt op for natten. Her kan du komme helt tæt på naturen og lægge dig til ro langt væk fra trafik og larm.

Foretrækker du at overnatte under et tag, er shelter også en mulighed. I shelterområderne finder du andre faciliteter som vandhane og toilet.

Ved samtlige overnatningspladser er der en bålplads, og nogle af stederne er der ovenikøbet rist og pande til at lægge over bålet.

Når mørket falder på, kan det anbefales at tænde et bål, riste en skumfidus og vente på at nattehimlen toner frem. Den er nemlig i den grad et syn værd på Læsø! Hvis vejret arter sig, kan man tydeligt se stjernerne – og måske endda fange et enkelt stjerneskud eller to.

Nattehimlen
Bål

Booking af sheltere

Som udgangspunkt er man velkommen til at overnatte i en shelter, såfremt den står fri. Det anbefales dog at booke en plads på forhånd, for at være sikker på, at shelteren er ledig for natten.

Kort over faciliteterne

Vil du have et kort over faciliteterne i Læsø Klitplantage, kan du hente Naturstyrelsens folder over Læsø Klitplantage nedenfor eller hente den på Læsø Turistkontor i Vesterø Havn.