Bløden Hale

Få smag for Læsø på en lang lørdagstur

Foto: visitlæsø

Lørdagene den 13. og 27. august samt 10. og 24. september kan du med fordel slå et smut forbi Læsø på en ekstra lang heldagstur - Læsøfærgen har nemlig ekstraordinært sat en sen afgang ind fra Læsø 22.15, så det er muligt at slutte en god dag på et af øens hyggelige spisesteder...

Gå løs på Læsø - forslag til vandreture, cykelruter, oplevelser og gode spisesteder...

Hen over sensommeren har Læsøfærgen på udvalgte lørdage indsat en sen afgang fra Læsø 22.15. Det giver nu vores gæster mulighed for at blive lidt længere på Læsø og fx nyde en aftenmenu på et af øens spisesteder, før man skal retur.
Dito-Bus kører rute 840 på Læsø med deres helt nye og flotte el-bus, den er gratis, og der er indsat en ekstra afgang, som passer til Læsøfærgens sene afgang. Du kan se køreplanen her, dog uden den særlige afgang, som er fra Østerby med afgang ca. 21.30.

Seks lange lørdage...

Vi havde to afgang før sommeren, og her i sensommer kører vi igen 13. august, 27. august, 10. september og 24. september. Du kan se afgangstider og booke færgen direkte her, og du kan hente færgens prisliste som pdf her.

90 hyggelige minutter...

Du sejler med Margrete, og turen tager 90 hyggelige minutter den ene vej, og halvanden time den anden, som vi siger... 
På overfarten kan du nyde lidt godt fra bistroen, og du kan også snuppe et eksemplar af Læsø-bladet 2022, som er fyldt med både artikler og masser af praktiske oplysninger. Vil du tyvstarte, kan du læse bladet online her og få en forsmag på, hvad der venter.

Som skabt til en cykeltur - Læsø er flad som en pandekage...

Vil man hellere rundt på to hjul end på to ben, så er Læsø den perfekte ø til en cykeltur; flad, med cykelsti fra den ene ende til den anden, og med minimal trafik på småvejene.
Der er i omegnen af 180 kilometer såkaldt grønne veje - altså veje som fx velholdte skovveje og fine småstier.
Ta' din egen cykel med færgen eller lej på Læsø.