Visitlæsø

Corona virus

Foto: lte

Vi følger myndighedernes anbefalinger og holder øje med udviklingen.

Åbningstider til ca. 13/4 2020:

På Læsø gemmer vi kram og håndtryk til en anden god gang. Vi holder en fornuftig afstand, og de fleste steder, der holder åbent, tilbyder håndsprit ved indgangen og tager andre forholdsregler.

Dagligvarebutikker er åbne som normalt, men du kan også lave en skriftlig eller telefonisk bestilling, så de leverer udenfor butikken eller hjem til dig – og det er ganske gratis.
Du kan også handle i vores specialbutikker, og i vores tøj-, interiør- og uldbutikker. Nogle af dem er lukket, men leverer gerne hjem til dig, andre har afkortet åbningstiden.

Læsø Kur har lukket for det varme vand og Læsø Salt har lukket butikken. Du kan stadig handle i deres webbutikker.
Læsø Museum er også lukket i denne tid.
Ligeledes er spisesteder og værtshuse lukket, men der er flere steder, der tilbyder take-away ved telefonisk bestilling. Nogle kan endda levere maden til din hoveddør.

 

Se mere konkret information og alle åbningstider:

https://www.visitlaesoe.dk/turist/praktisk-info/aabningstider-paa-laesoe

 

Læsøfærgen:

Vejledning i forbindelse med coronavirus og rejser med Læsøfærgen

 

Vigtig information fra Regionsklinikken på Læsø:

Den seneste udvikling vedr. coronavirus/covid-19 gør, at vi i en midlertidig periode er nødsaget til at indføre ændrede retningslinjer i klinikken.

Du skal IKKE møde op i klinikken uden på forhånd at have aftalt det med personalet pr. telefon. Det gælder for ALLE PATIENTER, og ikke kun patienter, der viser symptomer på coronavirus, eller er under mistanke om smitte.

Vi holder ekstraordinært åbent på telefonen alle hverdage fra 8 - 16
Hjælp os med at begrænse telefonopkald. Vi forventer, at der den kommende tid vil være mange patienter, der ringer til klinikken i telefontiden. Vi ved, at mange bliver usikre og bekymrede. Derfor opfordrer vi til, at du overvejer, om du kan finde svar på dit spørgsmål på www.coronasmitte.dk. Du kan desuden finde Sundhedsstyrelsen anbefalinger til, hvordan du beskytter dig selv og andre mod coronavirus/covid-19 her: https://www.sst.dk/da/Vi-den/Smitsomme-sygdomme/Smitsomme-sygdomme-A-AA/Coronavirus/Spoergsmaal-og-svar