Gå til indhold

SUP på Læsø

Læsø er perfekt til SUP

SUP ved Stokken

Foto:visitlæsø

De bedste SUP-spots

Læsø er som skabt til SUP med sine mange strande og det lave vand. Det gør det nemt at finde et spot, hvor der er pålandsvind, og som regel er der ikke mange bølger. Flere af Læsøs gode SUP-spots ligger i læ af et rev eller en tange, og vi har sågar en badesø, som også er et yndet sted at dyrke SUP på Læsø.

På Læsø er det muligt at leje SUP-boards hos Læsø Eventyr, som gerne både rådgiver og bringer ud til det sted, som på dagen og med vejret er det bedste sted at stå på SUP-boards. 

Stokken er en landtange på Læsøs sydvest-kyst, og på indersiden dyrkes både SUP, når det ikke blæser, og Kitesurfing, når det gør...

Badesøen ved Stenbrovejen byder både på gode bademuligheder, et shelter, bålsted og naturligvis muligheden for en helt tryg SUP-oplevelse.

Østerby Strand lige vest for Østerby Havn er også et fint sted at dyrke SUP - blandt andet fordi Læsø Eventyr har til huse stort set i vandkanten, og altid er at finde med gode råd og grej.

Ole Klitgaard er manden bag Læsø Eventyr, som blandt andet lejer SUP-boards ud - og både leverer og henter overalt på Læsø!

Del dine oplevelser på::