Busrejser Læsø - Museumsgården

Busrejser til Læsø

Foto: visitlæsø

Grupper og selskaber er velkomne i alle størrelser - både med og uden bus. Læsø besøges af mange busselskaber hvert år, og typisk går turen omkring Saltsyderiet og de unikke tangtage, men der er meget mere at se og opleve. 
Turistkontoret hjælper gerne - også med lokalkendte guides.

50 % rabat på udvalgte afgange i sommerferien

Kom til Læsø med en busfuld gæster i sommerferien og få 50 % rabat på både bus og passagerer! Rabatten gælder kun på morgenafgangen fra Frederikshavn og aftenafgangen fra Læsø og fra 30. juni til 11. august, begge dage inklusive. 
Se tiderne i Læsøfærgens fartplan for 2024.

Grupperejser til Læsø

Rigtigt mange gæster oplever Læsø for første gang på en bustur, og det er også en god måde at få et indtryk af Læsøs mange attraktioner og seværdigheder.

Læsøfærgen sørger for transporten til Læsø - 90 hyggelige minutter med afgang fra Frederikshavn, og med færgens op til 7 daglige afgange er der mulighed for både en halv dag, en hel dag eller naturligvis flere dage på Læsø.

De sikre besøgsmål er naturligvis Læsøs kendte kulturarv i form af Saltsyderiet og de helt unikke tangtage - begge steder gratis at opleve, og mange grupper supplerer så med besøg i en af de hyggelige byer, frokost og måske en oplevelse mere af kulturel eller naturmæssig karakter.

Få en forsmag på Læsøs muligheder med en busrejse her i det følgende og husk: Turistkontoret hjælper gerne med forslag til seværdigheder og udflugtsmål, og kan også levere lokalkendte og erfarne guides til at være med på hele eller dele af turen - ring på 98 49 92 42 eller send os en mail på info@visitlaesoe.dk

Hotel Nygaard

Foto:VisitLæsø

Overnatningssteder

 

Læsø har et bredt udvalg - lige fra Guesthouse til B&B, ferielejligheder og hoteller. 
Se oversigten over vores overnatningssteder her, og kontakt os meget gerne på Turistkontoret også for mere info om de forskellige steder, kapacitet, faciliteter, adgangsforhold mm.

Se oversigten her >

Hummer og vin

Spisesteder på Læsø

Flere af Læsøs spisesteder står til rådighed med lækkerier til grupper og selskaber.

Foto: visitlæsø

Læsø = unik natur og unik kulturarv

Læsø er blandt andet kendt for sin enestående natur, for Læsøsaltet og for de flotte huse med de unikke tangtage, og tang og salt er da også så enestående en kulturarv, at Læsø nu er optaget på UNESCO's tentativliste og dermed på vej til verdensarv. 

Læsø er med 118 kvadratkilometer ganske overskuelig, og øen er nem at komme rundt på - også i bus. Læsøfærgen ankommer til Vesterø Havn på Læsøs vestlige side, og turen til den anden ende af øen med den aktive fiskerihavn Østerby Havn - hvor fiskerne lander de kendte jomfruhummere til Læsø Fiskeindustri - er på cirka 20 km.

Midt på Læsø finder man Byrum med butikker, museum, skole, bibliotek, spisesteder og et stort supermarked.

Skræddersyede oplevelser

Både Læsøfærgen og Læsø Turistkontor hjælper gerne med at skræddersy en rigtigt god oplevelse for de grupper, der vælger at besøge os. Mange kommer i godt selskab med en erfaren rejsearrangør, mens andre selv står for at booke bus og færge og finde oplevelser for gruppen. Fælles for alle er, at vi står til rådighed med både forslag, konkrete aktiviteter og ikke mindst hjælp fra vores erfarne korps af lokalkendte guider.

Den gode fortælling og den glade guide

VisitLæsøs guidekorps består af lokale ildsjæle med både stor generel viden om Læsøs historie, natur og kultur, og hver især specialviden om udvalgte områder. Alle er vant til at formidle på en imødekommende måde, og vi har mange faste kunder til guidede ture, som efterspørger samme guide igen og igen.

Læsøfærgen

Ta' bussen med Læsøfærgen

Foto: LTE