Ø-møder og konferencer på Læsø - foto Hans Hunderup

Møder og konferencer på Læsø

Foto: Hans Hunderup

Fantastisk natur, enestående kulturarv med tangtage og saltsyderi, hyggelige havnebyer, rigt kulturliv og masser af ro og plads...
Læsø ligger kun 90 minutter med færgen fra Frederikshavn og er et oplagt sted at holde møder og firmaarrangementer.

Ø-møder

Uanset om det er en inspirationstur for bestyrelsen, en konference eller produktlancering, teambuilding eller videreuddannelse af en medarbejdergruppe, så giver det rigtigt meget mening at henlægge en konference eller et firma-arrangement til en ø - som fx Læsø.

Ø-møder rent praktisk

Jomfruhummere

Spisesteder

Hotel Nygaard

Overnatning

Saltsyderiet

Oplevelser

Søndre Strand

Aktiviteter

Midt i naturen

Midt i en storslået natur

Læsø er Danmarks yngste ø, og det sted, hvor Danmark vokser mest og hurtigst. Her er vidtstrakte strandenge, stor klitplantage, lyngheder, højmoser og mere end 100 kilometer vandkant med masser af vandrevenlige strande.
Naturen fremhæves af alle besøgende som en af Læsøs helt store forcer - sammen med det faktum, at her altid er masser af ro og god plads.

På vej til verdensarv

Læsø er blandt andet meget kendt for saltsyderiet og de helt unikke huse med de enorme tangtage. Og Læsø er optaget på UNESCO's tentativliste til Verdensarvslisten, og arbejder de kommende år frem mod den endelige optagelse.
Men allerede nu kan både saltsyderiet og tangtagene opleves live og ganske gratis på en tur til Læsø.

Teambuilding og skræddersyede aktiviteter

Læsø er skabt til at slappe af - og til at slappe aktivt af. Læsø er et kendt mål for lejrskoler, højskoler og efterskoler, og med god grund, for her er mange muligheder - muligheder, som også giver mening for andre grupper:
Rideture på islænderheste, sanketure i naturen, særudflugter til Rønnernes vidstrakte sandflader, guidede ture i klitplantagen, vandreture på Danzigmand, golf for begyndere, besøg på en tanggård, særrundvisning på saltsyderiet, besøg hos verdens største jomfruhummer-virksomhed og meget mere.

Start ø-mødet på færgen

Læsøfærgen

Ta' Læsøfærgen til ø-møde

Foto: Visitlaesoe

Begynd allerede på færgen

Både feriegæster, fastboende og gæstende håndværkere anfører samstemmende, at pulsen allerede sænker sig ved færgen. Og det er noget det, som øer kan; stressen efterlades på fastlandet, skuldrene sænker sig, sanserne åbnes og det hele går lidt mere gelinde.
På Læsøfærgen kan I sagtens sidde sammen, eventuelt i et separat område, det er muligt at få forplejning, og I kan begynde turen enten med noget socialt eller noget fagligt.

Kontor

Foto:Læsø Turist- og Erhvervsforening

Vi hjælper gerne

Læsø har - indrømmet - ikke umiddelbart plads til at huse flere hundrede konference-deltagere under et tag (faktisk kunne vi godt arrangere noget i samarbejde med Arne, som opsætter de store telte til de lokale festivaler).
Til gengæld har vi nogle helt unikke rammer for grupper fra nogle få deltagere og op til omkring 50 personer.
Fælles for vores leverandører er, at stort set alt kan lade sig gøre. Og det, som ikke kan lade sig gøre, tager bare lidt længere tid at gøre muligt; vi når rigtigt langt med samarbejde og fleksibilitet!

Læs mere i det følgende om at holde møder og konferencer som ø-møder - og kontakt os rigtigt gerne for mere hjælp: info@visitlaesoe.dk eller 98 49 92 42.

På Læsø kan man også

Der er rigtigt mange muligheder for at skabe en indholdsrig og oplevelsesfyldt mødetur til Læsø. 
Her får du lidt links til inspiration, og du er altid velkommen til at kontakte os eller en af vores aktører for mere inspiration eller en skræddersyet løsning.

Jegens Vej natur

Naturen på Læsø

Museumshuset

Læsø på vej til verdensarv

Havkajak på Læsø - kurs Nordre Rønner

Aktiviteter ved vandet

Vandretur

Gå løs på Læsø

Mødesteder

Skal I 'bare' holde møde? Så er der også flere gode muligheder udover førnævnte:

Læsø Marina Park i Østerby: her kan der lånes lokaler og også formidles aftaler om AV-udstyr

Vesterø Boldklub; her er et selskabslokale, som også ofte anvendes til møder. Også her kan formidles aftaler om AV-udstyr

Østerbyhallen; både hallen og selskabslokalet kan lejes, og der kan formidles aftaler om AV-udstyr, stole, borde mm
Kontakt til den aktuelle ansvarlige gennem Læsø Turist- og Erhvervsforening - info@visitlaesoe.dk

Læsø Golf Resort: Selskabslokaler i centerbygningen

Hold møde på andre øer

Ø-Møder er skabt i et samarbejde mellem Læsø, Samsø, Langeland, Ærø og Fanø under navnet #Øhigh5 og med støtte af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

Se mere om mulighederne for at holde Ø-Møder i det følgende: