Læsø rundt på to ben

Velkommen til Læsøs fantastiske vandrerute rundt om øen med et væld af oplevelser; her er vidtstrakte strandenge, højmoser med mosaiknatur, lyngheder, sjældne orkidéer, klitplantage, vadestrande og badestrande og et væld af kulturoplevelser med Læsøs helt unikke kulturarv i form af saltsyderiet og tangtagene.

Kig gerne ind på Turistkontoret og hent Læsøs Ø-Camino som kort, og få en snak om mulighederne. Og husk også gerne at tjekke åbningstiderne og hvad vi har af indkøbsmuligheder mv...

Go' tur!

Ø-CAMINO LÆSØ
4 flotte etaper
- 66 km

Badesøen
Foto:Jens H. Petersen&Tom Andersson
Ø-Camino Læsø

Kom godt til kort...

Foto: visitlæsø
Søndre Strand

Vandreruter og andre ruter

Foto: VisitLæsø
Museumsgården

Læsøs kulturarv salt og tang

Foto: VisitLæsø

Udvalgte oplevelser undervejs

På kortet med Ø-CAMINO LÆSØ kan du finde 24 nedslag undervejs på turen, men der er naturligvis mange andre muligheder for både de store oplevelser og de store oplevelser i de små ting - du kan fx se dyreliv lige fra havørne til gule engmyrer... Se nogle af vores forslag her og kontakt os gerne på turistkontoret, når du planlægger turen Læsø Rundt.

Læsøfærgen

Planlæg turen

Læsøfærgen tager dig nemt til Læsø fra Frederikshavn - 90 hyggelige minutter.

Foto: LTE

Ø-CAMINO på fem danske øer

Læsøs Ø-CAMINO er skabt i fællesskab i regi af #Øhigh5 - et samarbejde med fire andre danske øer; Samsø, Ærø, Langeland og Fanø, og på hver ø er der skabt en helt særlig Ø-CAMINO, som tager dig rundt til de enkelte øers helt unikke natur og kultur. De fem Ø-CAMINOER hører da hjemme på enhver vandreglads bucket-list:-)

Fanø

Ø-CAMINO FANØ

Langeland

Ø-CAMINO LANGELAND

Samsøs

Ø-CAMINO SAMSØ

Tjek også Ærøs Ø-skattejagt

Ø-CAMINO ÆRØ

Ø-CAMINO LÆSØ er en del af projektet #Øhigh5, som støttes af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.