Gå til indhold
Svamp i Klitplantagen

Efterårsferie på Læsø

Strand efterår

Læsø er også "Rig på efterårsoplevelser" og særligt i uge 42, skolernes efterårsferie er der en del aktiviteter og begivenheder, men efteråret byder også på plads til afslapning

Efteråret er en skøn tid på Læsø. I skoven kappes de flotte farver med kantareller og Karl Johan om opmærksomheden og på strandene kan dem med det skarpe syn finde rav.

Rundt omkring på øen er der masser af muligheder for både gode og ganske gratis oplevelser for hele familien.

En af de større begivenheder er Tanghusenes Dag

 

Kom ud i naturen

Naturen på Læsø er fantastisk og fyldt med gratis glæder. Må vi foreslå en lang gåtur på stranden? Hvis vinden blæser kraftigt, er det en oplagt mulighed for at sætte en drage op. Ved kysten kan man også gå på jagt efter rav, samle blåmuslinger til aftensmaden eller finde fine sten som børnene kan male på.

Trænger man til ro fra blæsten, kan man sætte kursen mod Læsø Klitplantage, hvor der er god chance for at finde både kantareller og andre lækre spisesvampe. Har man god tid på skovturen og forberedt sig hjemmefra, kan man finde en bålplads og lave pandekager på de opsatte bålpander. Det er ægte efterårshygge!

Det praktiske

I vores kalender får du det samlede overblik over de alle de aktiviteter og begivenheder, der finder sted på Læsø i efteråret. Her finder du også information om tilmelding, pris og alt det praktiske. Nedenfor finder du også et link til Læsøfærgens hjemmeside, hvor du kan booke en færgebillet til din efterårsferie på Læsø