VisitLæsø
Svamp i Klitplantagen

Efterårsferie på Læsø

Strand efterår

Meget er anderledes i år – også efterårsferien. Men heldigvis er der stadig et væld af oplevelser at opsøge på Læsø.

Her på øen har vi masser af plads til, at vi kan holde god afstand til hinanden. Naturen er fantastisk om efteråret og farverne er særligt smukke på denne tid.

På Læsø følger vi naturligvis de gældende retningslinjer fra myndighederne, og derfor er større begivenheder som Tanghusenes Dag aflyst i år. Der er dog stadig mulighed for, at man selv kan køre ruterne og se Læsøs vidunderlige tangtage. Et kort over husene kan erhverves her eller på Læsøs Turistkontor i Vesterø.

Flere steder på øen slår dørene op for både børn og voksne, så du kan holde en dejlig ferie på Læsø. Særligt i uge 42, skolernes efterårsferie, er der en del aktiviteter i kalenderen, men efteråret byder også på plads til afslapning og ægte ø-hygge.

 

For børn og barnlige sjæle

Over efteråret og særligt i uge 42, er der mange oplevelser for børn og barnlige sjæle på Læsø. I skolernes efterårsferie kan du blandt andet besøge Storhaven til en hyggestund med klappedyr, is, gårdbutik og meget mere. Eller måske det var noget med en spændende skattejagt på Læsø Saltsyderi? For de modige er der Halloween i Vesterø og for de konkurrenceprægede er der altid et sjovt spil minigolf hos Antik & Retro

Kom ud i naturen

Naturen på Læsø er fantastisk og fyldt med gratis glæder. Må vi foreslå en lang gåtur på stranden? Hvis vinden blæser kraftigt, er det en oplagt mulighed for at sætte en drage op. Ved kysten kan man også gå på jagt efter rav, samle blåmuslinger til aftensmaden eller finde fine sten som børnene kan male på.

Trænger man til ro fra blæsten, kan man sætte kursen mod Læsø Klitplantage, hvor der er god chance for at finde både kantareller og andre lækre spisesvampe. Har man god tid på skovturen og forberedt sig hjemmefra, kan man finde en bålplads og lave pandekager på de opsatte bålpander. Det er ægte efterårshygge!

For de voksne

Der er naturligvis også en masse aktiviteter, steder og seværdigheder for de voksne, der holder efterårsferien på Læsø. Se bare herunder

Det praktiske

I vores kalender får du det samlede overblik over de alle de aktiviteter og begivenheder, der finder sted på Læsø i efteråret. Her finder du også information om tilmelding, pris og alt det praktiske. Nedenfor finder du også et link til Læsøfærgens hjemmeside, hvor du kan booke en færgebillet til din efterårsferie på Læsø