Vinterferie_fiskekutter

Vinterferie på Læsø

Foto: Visitlaesoe

Læsø er også  "Rig på vinter-oplevelser" med en del aktiviteter og begivenheder i skolernes vinterferie, men vinteren byder også på plads til afslapning.

Højt til himlen og langt til horisonten

Vinterferien på Læsø er noget helt specielt. Højt til himlen, vide horisonter, hygge med familien, en knude i brændeovnen, røde næser efter en tur i stranden, lun kakao med flødeskum ad libitum og hele systemet sat et gear eller to ned.

Der sker jo en blanding af ikke så meget og så alligevel en del, hvis man leder lidt... På vores side med åbningstider kan man se, hvad der er åbent og hvornår, men der er masser af ting at foretage sig, selv om måske ikke alle butikker har åbent.

Vi har samlet lidt inspiration her i det følgende, og ellers er du altid velkommen til en snak med os på Turistkontoret om mulighederne.

 

Museumsgården

Se hvad der sker

Tjek kalenderen her

Foto: VisitLæsø
Stjernefoto af Læsøs nattehimmel over Saltsyderiet

Nattehimlen over Læsø

Lange nætter har den fordel, at man i klart vejr kan kigge stjerner, og her har Læsø meget at byde på. Store dele af Læsø er Dark Sky-områder uden lysforurening; prøv fx en tur i Holtemmen, på Rønnerne eller til Danzigmand om natten.

Foto: Ruslan Merzlyakov